2011. október 26., szerda

Holdkő szív angyal karkötő - SZHSZAK01 - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

A képen látható angyal karkötőt 4mm, 6mm és 8mm szintetikus holdkő gyöngyök felhasználásával, valamint fém szárnnyal és medáltartóval készítettem el.
Méretek:
Angyalka feje: 6mm
Teste: 8mm
Karkötő hossza kiterítve: 17, 8cm
 
 
***************************************************************************
 
A szín függhet a monitortól! Ezért kérek mindenkit, hogy ezt vásárláskor vegye figyelembe!
Köszönöm!
 
***************************************************************************
 
Szállítási és fizetési tudnivalók:
1. Személyes átvételt semmilyen körülmények között nem tudok vállalni, ezért nincs is a választható szállítási feltételek között, valamint ugyanez vonatkozik az utánvételre is.
2. Piros csekket elfogadok
3. A termékeket csak ajánlott levélként postázom!
4. 1. Kérek mindenkit, hogy a vásárlást követő 5 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot.
4. 2. A vásárlást követő 7 - 8 napban van lehetőség a számla kiegyenlítésére.
5. A postaköltség minden esetben csak egyszer kerül felszámításra, melynek ára a rendelt termékek összsúlyától függ. Mivel ajánlottan postázok, ezért ez az összeg 400Ft - 910Ft között van.
6. Egy 400Ft-os postaköltség mellett kb. 4-5 karkötőt tudok postázni vagy 10 - 12 kulcstartót.
7. 12. 000Ft feletti vásárlás esetén a postaköltséget állom.
8. A termékek árából alkudni nem lehet!!! Minden termékem annyiba kerül, amennyiért feltettem a vatera. hu vagy teszvesz. hu oldalakra. Valamint kedvezmény sincs, csak a 7. pontban említett postaköltség!!!
9. Postázni hetente 2 alkalommal, hétfőn vagy szerdán tudok, miután megérkezett a termék postaköltséggel növelt ellenértéke.
Kérek mindenkit, hogy ezen feltételek tudatában licitáljon vagy vásároljon.
Köszönöm!
 
***************************************************************************
Holdkő
 
Csakra: szakrális csakra, torok csakra
Csillagjegy: Rák, Bak, Halak
 
Jellegzetességei
A holdkő az új kezdetek köve. Amint a neve is jelzi, erősen kötődik a Holdhoz és a megérzéshez. Ahogyan a Hold, ez a kő is visszatükrözi, és arra emlékeztet bennünket, hogy miként a Hold is dagad és fogy, ugyanúgy minden a változás körforgásának a része. Hatása legerőteljesebben az érzelmek lecsillapításában érvényesül.
Tudatossá teszi a tudalattit, fokozza a megértést és az empátiát. Segít megérteni az álmok üzenetét.
A holdkövet hagyományosan az extraszensz képességek fokozására használták, valamint a tisztánlátás fejlesztésére. Medálként viselve elősegíti a különleges képességeink elfogadtatását.
Pszichológiailag: a holdkő csillapítja a felindulást, amelyet helyzetek vagy érzelmi okok váltanak ki. Tele van befogadó, passzív, női energiával. Kiegyensúlyozza a férfi-női energiákat, és segít azoknak a férfiaknak, akik kapcsolatba akarnak kerülni személyiségük női oldalával. Kitűnő ellenszere a szélsőségesen macsó férfiaknak és a túlságosan agresszív nőknek.
Mentálisan: megnyitja a tudatot a váratlan és irracionális impulzusokra, a szinkronicitásra, valamint képessé tesz arra, hogy lehetetlen helyzetekben is feltaláljuk magunkat. Óvatosan kell azonban bánni vele, nehogy hiú ábrándokat keltsen bennünk vágyálmaink teljesüléséről.
Érzelmileg: a holdkő csillapítja az érzelmi bizonytalanságot és stresszt, valamint stabilizálja az érzelmeket. Fejleszti az érzelmi intelligenciát. A napfonatcsakrára téve a felszínre hozza a régi érzelmi mintákat, így megértjük ezeket, és aztán megszüntetjük. Mélyreható érzelmi gyógyulást tesz lehetővé, gyógyítja a felső emésztőszerveket, amelyekre fokozottan hat az érzelmi stressz.
Fizikailag: a holdkő erőteljesen befolyásolja a menstruációs ciklust, és enyhíti a menstruációval összefüggő rendellenességeket és feszültséget. Kapcsolatban áll a tobozmiriggyel, kiegyensúlyozza a hormonrendszert, a testfolyadékok áramlását, és ráhangol a bioritmus órájára. Hasznos sokkos esetekben, és használható hiperaktív gyerekek megnyugtatására is.
 
Gyógyhatása
Segíti az emésztő- és a szaporítószerveket, a tápanyagok felszívódását; csökkenti a méreganyagokat és a folyadék-visszatartást; enyhíti a bőr, a haj, a szem, a máj és a hasnyálmirigy elváltozással járó betegségeket. Kitűnő a menstruációt megelőző tünetekre, a fogantatásra, a szülésre és a szoptatásra. Az elixírt hagyományosan álmatlanság ellen használták, a követ pedig a holdkórosság megelőzésére.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-11-09 09:59
. Holdkő szív angyal karkötő - SZHSZAK01 - Jelenlegi ára: 1 200 Ft